Groepshuis

Kom je gezellig met een grote groep overnachten in de natuur? Naast de zes Acker Lodges is er ook een groepslodge beschikbaar. Dit groepshuis is zeer geschikt voor hen die met een groter samengesteld gezelschap wensen te verblijven. Een weekendje weg met familie of de vriendengroep, een meerdaagse met de yoga, fiets- of wandelclub of een zakelijk uitstapje, het kan!

Sfeervol groepshuis voor het hele gezelschap

Ieder verblijft in de eigen Acker Lodge, waarbij het groepshuis geschikt is voor de gezamenlijke momenten. Deze lodge heeft géén slaapkamers, maar wel een grote ruimte met zitgelegenheid, volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, 5-pits inductiekookplaat en sanitair.

De ruimte is geschikt voor groepen van 12 tot 16 personen en kan alleen geboekt worden inclusief 3 of 4 Acker Lodges. Indien u met meer of minder mensen bij ons wilt verblijven en ons groepshuis wilt boeken, neem dan contact met ons op via info@acker-lodges.nl of 06-10722009.

“Iedereen heeft geweldig genoten”

“Wat hebben wij genoten van ons verblijf in de Acker Lodges. Hier vierden we de verjaardag van onze (groot)vader met 15 personen. De lodges samen met de groepsruimte boden geweldig veel ruimte voor gezamenlijke maaltijden en groepsactiviteiten, en tegelijkertijd veel privacy; ook de veranda was een populair plekje voor mensen om zich eventjes terug te trekken – perfect. Station Meppel is dichtbij om nareizende familieleden snel op te halen. Na al het spelletjes doen, een speurtocht door Ruinerwold en een van de voorgestelde wandelingen uit jullie gids hadden we geen eens tijd meer om nog naar de Weerribben te gaan of om Giethoorn te ontdekken. Maar dat doen we graag een volgende keer!”

-Familie Kruis

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Moderne keuken met inductiekookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat
  • Toilet

Activiteiten/Omgeving

In de omgeving van onze lodges zijn diverse activiteiten mogelijk. Bekijk onze pagina Omgeving voor een overzicht.

Goed om te weten

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Uitchecken om 10.00 uur. Op zaterdag en zondag is uitchecken om 18:00 uur.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huisregels

  • Bedlinnen afnemen is verplicht.
  • Tussen 22.00 en 8.00 uur geldt de nachtrustperiode (geluidsversterkende apparatuur is niet toegestaan in en bij de huisjes)

Parkeren

Parkeren kan op de centrale parkeerplaats aan het begin van de wei. Laden en lossen van bagage bij de Acker Lodge is toegestaan.

Open vuur en BBQ

Open vuur is niet toegestaan. Barbecueën is wel toegestaan.

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2021 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer