Groepsruimte

Kom je gezellig met een grote groep overnachten in de natuur? Naast de zes Acker Lodges is er ook een groepslodge beschikbaar. Deze groepsruimte is zeer geschikt voor hen die met een groter samengesteld gezelschap wensen te verblijven. Een weekendje weg met familie of de vriendengroep, een meerdaagse met de yoga, fiets- of wandelclub of een zakelijk uitstapje, het kan!

Sfeervolle groepsruimte voor het hele gezelschap

Ieder verblijft in de eigen Acker Lodge, waarbij de groepsruimte geschikt is voor de gezamenlijke momenten. Deze lodge heeft géén slaapkamers, maar wel een grote ruimte met zitgelegenheid, volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, 5-pits inductiekookplaat en sanitair.

De ruimte is geschikt voor groepen tot 12 personen en kan alleen geboekt worden inclusief 3 Acker Lodges. Indien u met meer of minder mensen bij ons wilt verblijven en onze groepsruimte wilt boeken, neem dan contact met ons op via info@acker-lodges.nl of 06-10722009.

Voorzieningen

Faciliteiten

  • Moderne keuken met inductiekookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, waterkoker en koffiezetapparaat
  • Toilet

Activiteiten/Omgeving

In de omgeving van onze lodges zijn diverse activiteiten mogelijk. Bekijk onze pagina Omgeving voor een overzicht.

Goed om te weten

In- en uitchecken

Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Uitchecken om 10.00 uur.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Huisregels

  • Bedlinnen afnemen is verplicht.
  • Tussen 22.00 en 8.00 uur geldt de nachtrustperiode (geluidsversterkende apparatuur is niet toegestaan in en bij de huisjes)

Parkeren

Parkeren kan op de centrale parkeerplaats aan het begin van de wei. Laden en lossen van bagage bij de Acker Lodge is toegestaan.

Open vuur en BBQ

Open vuur is niet toegestaan. Barbecueën is wel toegestaan.

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 

© 2021 Ackerlodges –  VoorwaardenPrivacy & cookiesDisclaimer