Acker Lodges Drenthe

Boek een houten vakantiehuis!

Geniet van een heerlijke vakantie in een houten vakantiehuis. In de omgeving van Ruinerwold ervaar je rust ruimte en luxe. Deze combinatie is ideaal voor jouw vakantie.

Boek jouw houten vakantiehuis!

De prachtige Acker Lodges zijn simpelweg houten vakantiehuizen op palen. De Lodges herken je aan de grote (deels overdekte) houten veranda’s rondom de vakantiehuizen. Het houten vakantiehuis is ideaal voor 4 personen en het bevorderd het buitenleven, wat je tijdens de vakantie graag wilt hebben. De lodges hebben één tweepersoonsbed en één stapelbed, een luxe keuken met inductiekookplaat en een oven en een badkamer tussen de twee slaapkamers in.

Boek nu!

Zoals de naam Acker Lodges al doet denken heb je een wijds uitzicht op vele akkers in de omgeving. Achter het houten vakantiehuis staat een kleine bosrand, zodat je dat beschutte gevoel wel een beetje behoudt. Geniet van een prachtig uitzicht op de akkers vanaf jouw eigen veranda.

Ga je liever met een groep genieten van jouw houten vakantiehuis op palen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Je kunt meerdere Lodges huren en je kunt vervolgens kiezen voor een groepshuis. Hier kun je met 12 tot 16 personen verblijven als je minimaal 3 Lodges hebt gehuurd. Het groepshuis heeft een grote zithoek, meerdere tafels en een mooie grote veranda.

Doordat het houten vakantiehuis midden in de natuur staat heb je veel privacy, maar moet je iets verder naar de supermarkt. Deze ligt op ongeveer 5 minuten rijden of fietsen.

Houten vakantiehuis

Huisje in de natuur

Geniet van een heerlijke vakantie met een huisje in de natuur. Als je ‘s ochtends wakker wordt en met een kop koffie op de veranda staat, kun je al genieten van het prachtige uitzicht over de akkers. Laat de schoonheid van de natuur op je inwerken en geniet van rust en de ruimte rondom jouw huisje in de natuur. Dat is het ultieme vakantiegevoel.

Leuke uitjes in de omgeving van jouw houten vakantiehuis

Sportieve uitjes

Voor de sportieve uitjes raden we zeker kanoën aan. De aaneengesloten meren, rivieren en sloten zorgen ervoor dat je ver kunt peddelen in de omgeving. De houten vakantiehuizen liggen ook vlak bij het beroemde gebied bij Giethoorn. Hier kun je een leuke boot huren om dit gebied eens goed te verkennen, want eigenlijk moet iedere Nederlander hier een keer geweest zijn.

In de verschillende natuurgebieden rondom het houten vakantiehuis kun je prachtig wandelen, fietsen en mountainbiken. Ontdek de natuur op een andere manier.

Natuurlijk is het met zoveel water in de omgeving onvermijdelijk dat er ook een mooie visvijver aanwezig is. Hier kun je forel vangen, die je terug kunt gooien, maar je kunt hem ook heerlijk op de barbecue doen.

Stedentripjes

Zwolle is toch wel een hele leuke stad om te bezoeken. De stad staat vol met unieke boetiekjes, bekende winkelketens en natuurlijk vele culturele uitjes. Een andere karakteristieke stad is Meppel, hier kun je heerlijk winkelen en wandelen langs de grachten, over de pleinen en door de smalle straatjes.

Kunst en cultuur

Geniet je in de vakantie meer van kunst en cultuur? In museum de Proefkolonie ga je 200 jaar terug in de tijd. Ontdek het verhaal van Johannes van den Bosch en de eerste pioniers. In het “buitenmuseum” leer je meer over het leven van vroeger. Zo zie je een kerkje, een mandenmakerij, Koloniehuisjes en uiteraard scholen van vroeger. Zowel voor jong als voor oud is dit een leuke belevenis.

Een andere mooie ervaring is het Miramar Zeemuseum, dit gaat over alles wat met de zee te maken heeft. Het Plastic probleem, dieren die in de zee leven en gevonden voorwerpen uit de zee worden hier allemaal besproken. Je komt van alles tegen in de zee én dus ook in dit museum.

In de omgeving van het houten vakantiehuis moet je wel bij de hunebedden zijn geweest. De hunebedden zijn genummerd, zodat je met de kaart of op Google maps kunt zien waar de hunebedden zijn en welke je nog niet hebt gezien.

Beleving in Drenthe

De beleving in Drenthe kun je op je in laten dalen door één van de bovenstaande activiteiten te gaan doen, maar voor iedereen is de beleving in Drenthe natuurlijk anders, daarom kunt u ook genieten van de schoonheid door ‘s nachts sterren te kijken vanaf de veranda. Een andere leuke beleving is de mogelijkheid om vroeg in de ochtend reeën en herten te spotten. Doordat je echt een huisje midden in de natuur hebt is de kans groot dat er in de ochtendgloren meerdere wilde dieren rondlopen die jij vanaf het balkon of van achter het raam kunt zien! De beleving in Drenthe is er één om niet te missen, boek daarom een heerlijke vakantie!

Boek nu!

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2021 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer