Ben je een familieweekend, bedrijfsuitje, vriendenweekend, groepsvakantie of teamuitje aan het organiseren? Dan ben je wellicht ook op zoek naar een leuke groepsaccommodatie. Bij Acker Lodges kan je terecht voor een vakantie Drenthe met groep in gezellige natuurhuisjes met een leuke gezamenlijke groepsruimte.

Groepsaccommodatie in Drenthe

Wanneer je op zoek bent naar een vakantieverblijf voor een groep, ben je bij Acker Lodges aan het juiste vakantieadres. Midden in de natuur vind je verschillende blokhutten die beschikbaar zijn voor een vakantie met grotere groep. Je verblijft dan in verschillende lodges, afhankelijk van de groepsgrote en maakt gebruik van een gezamenlijk ruimte. De groepsaccommodatie heeft geen slaapkamers, maar is een grote ruimte met zitgelegenheid, sanitair en een ruime keuken. Deze ruimte is geschikt voor een vakantie Drenthe met groep van maximaal 12 personen. De groepsruimte kan je boeken met 3 Acker Lodges.

Vakantie Drenthe met groep

Natuurrijke vakantie

De lodges liggen in de weilanden en hebben een ontzettend mooi uitzicht. Uitgestrekte grasvelden, grazende schapen en een ondergaande zon. Het is hier prachtig! Vanuit hier kunnen jullie Drenthe te voet of met de fiets ontdekken. Je geniet hier heerlijk van het buitenleven. Ontdek de vele wandelpaden en uitdagende fietsroutes waar Drenthe om bekend staat. Vanuit de groepsaccommodatie in Drenthe kan je deze gemakkelijk bewandelen of fietsen.

Vakantie Drenthe met groep

Drenthe is een leuke vakantiebestemming om met een groep naar toe te gaan. Je kunt hier van alles beleven. Van sportieve activiteiten tot ontspannen uitjes of van drukke steden tot een oase aan rust in de natuur. Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zoals een speeltuin, dierenpark of klimpark in de omgeving.

Familie uitje in Ruinerwold

De natuurhuisjes in Drenthe zijn ideaal wanneer je met verschillende gezinnen op vakantie gaat. Iedereen heeft dan een eigen vakantiehuis, maar jullie kunnen ook gezellig bij elkaar komen. De kinderen kunnen gemakkelijk naar bed, terwijl de ouders in de groepsruimte nog kunnen borrelen.

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer