Groepsaccommodatie Drenthe

Op vakantie met meerdere gezinnen, kinderen, kleinkinderen, collega’s of met vrienden? Bij Acker Lodges kunnen jullie er heerlijk op uit. Onze groepsaccommodatie bestaat uit verschillende lodges die naast elkaar in de natuur staan. Daarnaast vindt u een centrale groepsruimte waar jullie gezellig bijeen kunnen komen.

Groepsaccommodatie met verschillende huisjes

Bestaat jullie groep uit meerdere gezinnen, groepen of generaties? Dan vinden veel mensen het fijn om ook een eigen ruimte te hebben. Iedereen verblijft in eigen lodges, waarbij de groepsruimte geschikt is om samen bij elkaar te komen. De zes lodges en de groepsruimte liggen ook gezellig naast elkaar. Deze vorm van een groepsaccommodatie in Drenthe is ideaal met kleine kinderen. Die kunnen dan lekker op tijd naar bed, terwijl de rest het nog gezellig maakt. Het is een perfect vakantiehuis voor een vakantie met meerdere gezinnen. In deze groepsaccommodatie heeft iedereen meer rust en vrijheid in een eigen huisje. In de groepsruimte komen jullie dan bijeen.

Beleving in Drenthe

Tijdens de vakantie voel je de beleving in Drenthe door de natuur. Wij raden je van harte aan om in de vroege ochtend met de verrekijker met z’n allen te genieten van het prachtige uitzicht en het spotten van wilde dieren zoals herten en reeën die over de akkers lopen. Een andere echte beleving in Drenthe is in de avond als het donker is genieten van de sterren. Zoek jij de grote en kleine beer, of zie jij een ander sterrenbeeld. Zo kom je helemaal tot rust!

Gezellige groepsruimte

Komt u gezellig met een groter gezelschap verblijven bij Acker Lodges? Dan komen jullie bijeen in de groepsruimte. Deze grote ruimte is ideaal voor de gezamenlijke momenten. Hier kunnen jullie samen koken, gezellig dineren en leuke gezelschapspelletjes spelen. Groepen tot 12 personen kunnen hier gebruik van maken.

Groepsaccommodatie in Drenthe

Drenthe is de ideale uitvalsbasis wanneer jullie op zoek zijn naar een groot vakantiehuis op een bijzondere locatie. Onze groepsaccommodatie in Drenthe ligt midden in de natuur, omringd door bossen. Op het terras van jullie verblijf kijkt u uit over de verbluffende weilanden met grazende koeien. Vanuit hier loopt u zo de rustgevende natuur in. Heerlijk om helemaal te ontspannen, maar er is ook genoeg te beleven in de omgeving.

Groepsaccommodatie Drenthe

Groepsactiviteiten in de omgeving

Acker Lodges ligt centraal in Drenthe, in Ruinerwold. Maak samen een mooie fietstocht of lange wandeling om de natuur te ontdekken. Of ontdek de natuur via het water. Huur een kano en vaar door Natuurgebied Weerribben Wieden. Een bezoekje aan de naastgelegen steden is ook zeker de moeite waard. Bezoek Meppel, Zwolle of Giethoorn om te winkelen, dineren of gezellig op een terras te zitten. Jullie kunnen ook de geschiedenis in duiken tijdens een bezoek aan de Koloniën van Weldadigheid of het OerMuseum. Met kinderen is het erg leuk om Dierenpark Taman Indonesia te bezoeken of Speeltuin ’t Hunebed en Klimpark Hesselingen.

Vergaderlocatie met overnachting

De groepsruimte met aparte lodges worden ook gebruikt als vergaderruimte. De huisjes in de natuur zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Er is ruimte voor creativiteit, natuur en inspiratie. De groepsaccommodatie in Drenthe is daarnaast van alle benodigdheden voorzien. Hier kunnen jullie overnachten en vergaderen in een natuurrijke omgeving.

De groepsaccommodatie boeken? Neem dan contact op via info@acker-lodges.nl of 06-10722009.

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer