Drenthe is de ideale vakantiebestemming wanneer je wilt ontspannen in de natuur. Het typisch Drentse dorpje Ruinerwold is centraal gelegen. Tussen de steden Meppel en Ruinen en langs stromende riviertjes de Wold Aa en de Oude Vaart. In de omgeving is veel te beleven, maar hier kan je ook helemaal tot rust komen. Beleef een heerlijke vakantie in Ruinerwold in onze knusse lodges.

Huisje in de natuur

Omringd door bomen, groene velden en grazende koeien vind je onze sfeervolle lodges. Midden in de weilanden van Ruinerwold geniet je van het buitenleven. Drenthe staat bekend om het platteland en de schitterende natuur. Nergens beleef je dit beter dan bij Acker Lodges in de houten natuurhuisjes. Vier je vakantie ontspannen in een huisje in de natuur met een unieke overnachting met het gezin of als romantisch nachtje weg.

Vakantie Ruinerwold Vakantie Ruinerwold

Vakantie in Ruinerwold

In Ruinerwold geniet je van rust, ruimte en natuur. De ideale ingrediënten voor een heerlijke vakantie. In Ruinerwold beleef je het plattelandsleven. Niet voor niets zijn er veel monumentale boerderijen waarvan er twee zelfs dienen als museumboerderij. Ook het beeld ‘Boenende Boerin’ vind je in dit Drentse plaatsje. Bij Acker Lodges verblijf je midden in de weilanden. Je beleeft het echte buitenleven, maar wel met de comfort en luxe van thuis.

Acker Lodges

Bij Acker Lodges geniet je van een unieke overnachting. De houten natuurhuisjes staan op palen in de weilanden. Onze lodges zijn geschikt voor vier personen met een twee verschillende slaapkamers. De lodges bestaan uit een woonkamer met keuken, een badkamer en een groot buiten terras. Op het terras geniet je van het prachtige uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Je kunt ook met een grotere groep reserveren. Jullie slapen dan allemaal in onze lodges en kunnen bij elkaar komen in de Groepslodge als gezamenlijke ruimte.

Uitstapjes in de omgeving van Ruinerwold

De provincie Drenthe staat natuurlijk bekend om de Hunebedden. Deze bezienswaardigheid kan dan ook niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Ruinerwold. Met de natuur als achtertuin van je vakantiehuisje loop je zo de schitterende bossen en weilanden in. Ontdek de natuurgebieden te voet, te fiets of vanaf het water met een kano. In de omgeving van Acker Lodges vind je eindeloos veel wandel- en fietstochten. Ontdek het afwisselende landschap van Drenthe. In de omgeving zijn ook veel activiteiten te doen. Ga een dagje naar Meppel, Zwolle of Giethoorn, neem een duik in een meer of zwembad of bezoek een indrukwekkend museum in de omgeving.

Eropuit met kinderen

Ruinerwold is een fijne vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Voor jong en oud is er veel plezier te beleven in de omgeving van Ruinerwold. De kinderen kunnen zich tijdens de vakantie ook uitleven in Speeltuin ’t Hunebed of Klimpark Hesselingen. Dankzij de vele luchtkussens, glijbanen, speeltuinen en sportvelden in Drenthe vervelen de kinderen zich niet snel.

Beleving in Drenthe

Beleven doe je volop in Drenthe. Geniet van de prachtige natuur en zorg ervoor dat je Drenthe in het moment beleeft. Dat begint al als je aankomt en dat kun je als een herinnering meenemen. Beleving in Drenthe is meer dan alleen de bovenstaande uitjes, het is genieten van ieder moment en samen met vrienden en familie tot rust komen. Ga bijvoorbeeld een avondje sterren kijken en ga op zoek naar de grote beer. Wild spotten is vanuit de AckerLodge ook heel goed mogelijk. De dieren wandelen namelijk graag over de akkers in de vroege ochtend. Beleving in Drenthe staat voor het hele verblijf, zorg ervoor dat jouw beleving er één wordt om nooit te vergeten!

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer