Huisje in de natuur van Drenthe

Er is niets fijner dan verblijven in een huisje in de natuur. In de ochtend word je wakker met niets anders om je heen dan geluiden uit de natuur. In de avond geniet je van een schitterend uitzicht onder de sterrenhemel. Vanuit je natuurhuisje loop je zo de weilanden in en haal je direct een frisse neus in de buitenlucht. Klinkt dat als jouw favoriete vakantie? Dan is een verblijf bij Acker Lodge iets voor jou!

Vakantiehuis in de wei

Bij Acker Lodges verblijf je midden in de natuur. Vanuit jouw vakantiehuis in de natuur stap je zo de uitgestrekte weilanden in. Door de natuurgeluiden en de frisse buitenlucht kom je helemaal tot rust. Je komt na je vakantie helemaal ontspannen en opgeladen terug. Je bent in ons huisje in de natuur verzekerd van een vakantie waarbij je volop van de natuur geniet. Ontdek de verschillende natuurgebieden in Drenthe en bekijk bijvoorbeeld Reestdal. Een karakteristiek dal op loopafstand van Acker Lodges. Of geniet gewoon op het terras van je vakantiehuis in de natuur van de uitgestrekte weilanden en prachtige omgeving.

Wandelen in Drenthe

Provincie Drenthe is voor veel wandelaars de ideale provincie voor een wandelvakantie. Met name het afwisselende landschap en de rustige wandelpaden trekken veel wandelaars aan. De wandeltochten in de omgeving van onze natuurhuisjes in Drenthe is ontzetten gevarieerd. Tijdens je wandeling door de omgeving kom je bos, heide, heuvels en hooilanden tegen. Je kunt verschillende natuurgebieden ter voet ontdekken zoals Nationaal Park Dwingelderveld. Ook leuk om juist door de verschillende dorpen en steden van Drenthe te lopen voor meer beleving.

Houten huisje in de natuur

Ben jij op zoek naar een unieke accommodatie in de natuur? Ergens waar je helemaal kunt ontspannen, maar wel anders dan normale vakantiehuizen? Onze lodges staan midden in de weilanden. De natuurhuisjes zijn gemaakt van hout en staan op palen. De houten huisjes in de natuur zijn zo ontworpen en geplaatst dat je één wordt met de natuur. Je beleeft de natuur zowel binnen in de vakantiehuisjes als buiten op het terras. In onze knusse vakantiehuisjes kun je verblijven met maximaal 4 personen. De Acker Lodges zijn compleet nieuw en daardoor erg modern en comfortabel ingericht. Je kunt gemakkelijk een lodge huren door deze online te boeken!

huisje in de natuur

Omgeving van de lodges in Drenthe

De Acker Lodges staan op de weilanden in Drenthe, vlakbij Ruinerwold. Op het terras bevind je je midden in de weilanden. Als je geluk hebt komen de nieuwsgierige koeien zelfs even een kijkje nemen bij je in de wei. Tijdens je verblijf kan je verschillende steden en dorpen bezoeken, wandelen door natuurgebieden of eropuit met de kids. Voor jong en oud is er veel te beleven. Diverse musea, speeltuinen, zwembaden en andere activiteiten. Je kunt in jouw huisje in de natuur helemaal tot rust komen, maar je hoeft je nooit te vervelen!

Vakantie in Ruinerwold

Onze natuurhuisjes in Drenthe liggen op 2 kilometer afstand van Ruinerwold. Onze Acker Lodges zij dan ook de perfecte uitvalsbasis voor jouw vakantie naar Ruinerwold. Veel mensen kiezen Ruinerwold vanwege de mooie ligging in Drenthe. Hier geniet je van de natuur, maar bevind je je ook vlakbij leuke dorpen in de omgeving. Populaire dorpen in de omgeving zijn bijvoorbeeld Meppel, Ruinen en Koekange. Midden in de Drentse weilanden geniet je helemaal van de natuur in combinatie met leuke activiteiten.

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer