Lodge huren in Nederland

Bijzonder overnachten in Nederland? Wat dacht je van een houten lodge midden in de wei? Kom helemaal tot rust tussen grazende koeien in de Drentse weilanden. De houten lodges zijn compleet nieuw, modern en comfortabel. Je geniet ultiem van het buitenleven, maar dan wel in luxe. Je kunt een lodge huren in Nederland bij Acker Lodges.

Huisje in de natuur van Drenthe

De lodges van Acker Lodges staan midden in de natuur. Uitgestrekte weilanden, grazende koeien en groene bomen. Dat is het uitzicht waar je iedere ochtend wakker wordt. Je hebt geen last van drukte, maar kunt juist samen genieten met je gezelschap van de natuur. Vanuit je huisje in de prachtige natuur stap je zo de weilanden in. Hier begint direct je wandeling door de natuur van Drenthe. Bossen, heide, weilanden en natuurgebieden. Je komt het tijdens je wandeling allemaal tegen. Met een beetje geluk kom je ook verschillende dieren tegen.

Lodge huren in Nederland

Bij Acker Lodges kan je een lodge huren in Nederland. Er zijn 6 compleet nieuwe lodges in de Drentse weilanden geplaatst. Samen met een gezelschap van maximaal 4 personen kan je hier genieten van een bijzondere overnachting. De lodges zijn van alle gemakken voorzien en zijn voornamelijk uniek vanwege het buitenleven dat je zowel binnen als buiten ervaart. De houten lodges zijn ontworpen met de natuur in gedachte. Je ervaart hier de rust en vrede van buiten in een knus vakantiehuis in de natuur.

Lodge huren Nederland

Groepsaccommodatie Drenthe

Ben je met een grotere groep en willen jullie samen verblijven in Drenthe? Onze Acker Lodges zijn zeer geschikt om als groepsaccommodatie in Drenthe te reserveren. Bij het boeken van 3 of meer lodges kan je een groepsruimte bij boeken. De groepsruimte kan je gebruiken om samen te eten, spelletjes te spelen of te vergaderen. Daarnaast heeft de groepsruimte een grote veranda.

Vakantie in Ruinerwold

De Acker Lodges zijn gelegen in een prachtig Drents weiland op 2 kilometer afstand van Ruinerwold. Veel mensen kiezen voor een vakantie in Ruinerwold vanwege de fijne ligging. Vanuit hier kan je verschillende natuurgebieden ontdekken, maar ook leuke activiteiten beleven en dorpen en steden bezoeken. Tijdens je vakantie in Ruinerwold kan je dan ook helemaal tot rust komen en ontspannen, maar is er ook genoeg te doen voor jong en oud. Een aantal van onze favoriete uitstapjes:

  • Kanoën in Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Hunebedden van Havelte bezoeken
  • Reestdal bekijken
  • Uitstapje naar Zwolle en Meppel
  • Koloniën van Weldadigheid bekijken
  • Museum Valse Kunst

Meer activiteiten

Beleving in Drenthe

Beleef Drenthe op een andere manier! Geniet van de rust, ruimte en de natuur rondom het huisje. Kom tot rust terwijl je geniet van de mooie omgeving. Zo raden wij aan om in de donkere nacht te genieten van de mooie sterren die je in de natuur van Drenthe zo prachtig kunt zien. Een andere beleving in Drenthe is het zien van herten en andere dieren die gewoon in de vroege ochtend over de akkers komen wandelen. Beleving in Drenthe is meer dan alleen leuke uitstapjes maken. Het is ultiem genieten van ieder moment en dat begint bij het opstaan met een kop koffie of een kop thee en uitkijken over een mooi akkerlandschap. Beleef Drenthe in een Acker lodge!

Bijzondere overnachting boeken in Drenthe

Overnachten midden in de natuur in een bijzondere houten lodge? Dat wil je een keer ervaren. Je kunt jouw lodge huren in Nederland door gemakkelijk online te boeken. Heb je vragen of speciale wensen? Je kunt altijd contact met ons op nemen. We helpen je graag verder of vertellen je meer over onze bijzondere vakantiehuizen in de natuur. We zien je graag snel!

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer