Een bijzondere overnachting in Drenthe met uitzicht op uitgestrekte weilanden? Bij Acker Lodges kan je een blokhut huren midden in de natuur. Een plek om helemaal tot rust te komen en te ontspannen, maar ook om op pad te gaan.

Bijzonder overnachten in Drenthe

De lodges in de natuur bieden je een bijzondere overnachting. In de blokhutten midden in de weilanden van Drenthe kan je heerlijk terugtrekken. Je voelt je dicht bij de natuur. Dit zorgt dan ook voor een unieke ervaring tijdens je verblijf in Drenthe. Een blokhut is daarnaast heel sfeervol. Onze lodges zijn van alle benodigdheden voorzien. De comfortabele bedden en het ruimte terras zorgen voor een aangenaam verblijf. Een bijzondere overnachting in de natuur van Drenthe.

Huisje in de natuur

Een huisje in de natuur van Drenthe zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. Je kijkt uit over groene weilanden met grazende koeien en schapen. Op het ruime terras zie je niets anders dan natuur en hoor je vogelgezang in de ochtend. Door de indeling van de blokhut geniet je echt van het buitenleven, maar kan je ook gezellig samen binnen zitten.

Natuur van Drenthe ontdekken

Bij een blokhut huren in Drenthe geniet je van de natuurrijke omgeving. Tussen de weilanden in en naast de bossen, kom je helemaal tot rust. Dé plek om heerlijk te ontspannen met een boek. Of de natuur te ontdekken tijdens een mooie wandeling of fietstocht. Vanuit de Acker Lodges loop je zo de bossen in. In de omgeving van onze vakantiehuisjes in Ruinerwold vind je verschillende vastgestelde schitterende routes in de omgeving. Zo ontdek je het afwisselende landschap het snelst en ontdek je de mooiste plekjes.

Uitstapjes vlakbij Ruinerwold

Vanuit je natuurhuisje in Drenthe ontdek je snel de hele omgeving. Niet alleen wandelend of fietsen, maar ontdek ook juist de omgeving vanaf het water met een kanotocht. Door de centrale ligging ben je zo in de grote steden als Zwolle en Meppel. Hier vind je gezellige terrassen en restaurants, maar ook leuke winkels en sportieve activiteiten.

Blokhut huren

Vakantie Drenthe met kinderen

Op vakantie in Drenthe met de kinderen? Voor jong en oud is er genoeg te beleven in de omgeving. Zwemmen in een recreatieplas, dieren bekijken in Dierenpark Taman Indonesia of wat dachten jullie van klimmen in Klimpark Hesselingen? Tijdens de vakantie kunnen jullie heerlijk ontspannen, maar geen moment te vervelen!

Blokhut huren

In de weilanden vind je de houten blokhutten. Deze comfortabele en luxe natuurhuisjes zijn gemaakt van hout en staan op palen in de weilanden. De lodges beschikken over een woonkamer met keuken, twee slaapkamers en sanitair. Op het ruime terras geniet je pas écht van het buitenleven. Een blokhut huren kan met 4 personen. Zijn jullie met een grote familie of vriendengroep? De blokhutten kunnen ook als groepsaccommodatie Drenthe worden geboekt. Jullie kunnen dan de gezamenlijke ruimte reserveren voor het gezelschap. Boek nu jouw blokhut!

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2021 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer