Nergens kom je zo tot rust dan midden in de natuur van Drenthe. Ontdek het zelf tijdens een unieke overnachting bij Acker Lodges. Tussen de weilanden en met grazende schapen rondom, overnacht je in de Drentse natuur. De sfeervolle houten vakantiehuisjes zijn de ideale vakantiebestemming om je even terug te trekken. Beleef de rust en vrijheid door een huisje te huren in Drenthe.

Uniek overnachten

De houten lodges staan op hoge palen middenin de weilanden in Ruinerwold. Een sfeervol verblijf met een ruim terras waar je over de weilanden heen kijkt. In de ochtend geniet je hier van een eindeloze horizon en in de avond zie je de zon zakken in de grasvelden. Een bijzondere ervaring die je alleen bij Acker Lodges beleeft. Je ervaart hier écht het buitenleven. Grazende schapen, fluitende vogels en overal waar je kijkt groene natuur.

Houten huisje huren Drenthe

Ben je even toe aan rust en ontspanning? Trek je terug in onze houten vakantiehuisjes in de wei. Je kunt een sfeervol huisje huren in Drenthe voor maximaal 4 personen. De lodges bestaan uit een woonkamer met keuken, twee 2-persoonskamers, sanitair en een veranda/terras. Wil je genieten van een vakantie in Ruinerwold met een groep? Dan kun je de Groepslodge reserveren als gezamenlijke ruimte.

Natuurhuisje Drenthe

Drenthe is de meest dunbevolkte provincie van Nederland. De hele provincie staat dan ook bekend om de vele natuurgebieden, weides, bossen en heide. In Drenthe vind je drie verschillende nationale parken en vele natuurgebieden. Loslopend wild, bijzondere beplanting en schitterende uitzichten kom je hier tegen. Vanuit onze vakantiehuisjes in Ruinerwold wandel of fiets je zo de natuur in. De natuurhuisjes staan in een open weide, waardoor je ook echt het buitenleven voelt en beleeft.

Vakantie Ruinerwold

Voor een prachtige wandel- of fietsvakantie hoef je niet ver van huis. Dit vind je allemaal in Drenthe. Kies uit de talloze wandel- en fietsroutes en ontdek de mooiste plekjes van de provincie. Naast prachtige uitstapjes in de natuur, is er ook van alles te beleven in de omgeving. Tijdens je vakantie in Ruinerwold zijn een aantal uitstapjes zeker de moeite waard:

  • Koloniën van Weldadigheid
  • Hunebedden van Havelte
  • Herinneringscentrum Kamp Westerbork
  • Nationaal Gevangenismuseum
  • Wildlands Adventure Zoo

Jouw huisje huren Drenthe

Huisje huren Drenthe

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2021 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer