Houten natuurhuisje in de weilanden

Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan is een natuurhuisje in Drenthe de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie. Onze lodges liggen midden in de uitgestrekte weilanden en tussen de bossen in. Vanuit de natuurhuisjes wandel en fiets je zo de natuurgebieden in de omgeving in.

Natuurhuisje Drenthe

Een knusse lodge in Ruinerwold is de ideale vakantiebestemming van iedereen die graag even in de natuur tot rust komt. Vanuit je vakantiehuisje geniet je van de Drentse bossen, heide en weilanden. Op het terras van je huisje in de natuur kijk je uit over de weilanden. Je beleeft het buitenleven, maar wel met comfort. De houten huisjes zijn gebouwd op palen in de groene velden waar ook koeien grazen.

Natuurhuisje Drenthe Vakantie Ruinerwold

Natuurrijke vakantie in Drenthe

De lodges van Acker Lodges liggen centraal in Drenthe, in het plattelandsplaatsje Ruinerwold. De perfecte locatie om even helemaal te ontspannen, maar er is ook genoeg te beleven in de omgeving. Het afwisselende landschap van Drenthe ontdek je wandelend tijdens één van de vele wandelroutes. Of fiets een fietstocht door de schitterende natuurgebieden of een speciale mountainbike route vlakbij. In de omgeving van jouw natuurhuisje in Drenthe liggen drie Nationale Parken.

Eropuit in omgeving Ruinerwold

Voor jong en oud is er van alles te beleven in de omgeving van Ruinerwold. Je kunt hier zeker tot rust komen, maar ook de dagen vol plannen met leuke activiteiten. Geen gebrek aan plezier. Ontdek de historie van de Hunebedden, klim en klauter in de vele speeltuinen of het Klimpark in de nabije omgeving. Bezoek één van de vele musea of struin door de culturele steden zoals Zwolle, Meppel en Giethoorn.

Uniek overnachten

Een romantisch nachtje weg of met het gezin een bijzondere vakantie? In ons natuurhuisje in Drenthe beleeft je een unieke overnachting. In de houten lodge wordt je wakker van het gezang van de vogels, komen nieuwsgierige koeien een kijkje nemen en loop je in de bossen zo tegen hertjes aan. Je verblijf hier écht helemaal in de natuur. Dit maakt het een speciale ervaring. Geniet van een heerlijke vakantie in de Drentse buitenlucht.

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2024 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer