Ben jij een buitenmens of natuurliefhebber? Beleef het ultieme buitenleven in een vakantiehuis in de natuur. Nergens kom je zo tot rust dan van een ontspannen vakantie midden in het groen. Acker Lodges heeft verschillende vakantiehuizen in de natuur van Ruinerwold in Drenthe. Dé vakantiebestemming waar je kunt relaxen, maar waar ook genoeg te doen is in de omgeving.

Buitenleven ervaren

Ervaar de natuur van Drenthe in een Acker Lodge midden in de weilanden. ’s Nachts val je heerlijk in slaap in de stilte en volledig in het donker. De ideale plek voor een romantische zonsondergang. ’s Ochtends ontwaak je tussen de grazende schapen en koeien. Vanuit het buitenterras kijk je uit op de schitterende weilanden en bossen.

Vakantiehuis in de natuur

Er is geen betere plek voor een ontspannen vakantie dan in een vakantiehuis in de natuur. Bij Acker Lodges verblijf je in een knusse lodge. Deze houten huisjes op palen staan midden in de weilanden. De natuurhuisjes zijn voorzien van alle benodigdheden, zoals een eigen keuken en sanitair. De lodges zijn geschikt voor 4 personen met een stapelbed en een tweepersoonsbed.

Unieke overnachting in een natuurhuisje in Drenthe

Jouw vakantiehuis in de natuur is helemaal weg van de massa. Tijdens deze unieke overnachting ervaar je de rust en ruimte van de natuur. Ideaal om je even terug te trekken en volledig te ontspannen. Je verblijft niet op een druk vakantiepark aan de rand van het bos, maar in een alleenstaand vakantiehuis midden in de vrije natuur. Hier hoef je écht met niemand anders rekening te houden. Het is een unieke overnachting waar je ook geniet van de comfort en gezelligheid van de natuurhuisjes.

Vakantiehuis in de natuur

De omgeving van Ruinerwold ontdekken

Na een heerlijke wandeling of fietstocht door het Drentse landschap, loop je zo jouw blokhut binnen. De talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving brengen je op de mooiste plekjes van Drenthe. Tijdens je vakantie in Ruinerwold kom je tot rust in de natuur, maar er is ook genoeg te beleven. Naast de mooiste wandelingen en fietstochten, kan je de natuurgebieden van Drenthe ook ontdekken met een mooie kanotocht. Of ontdek de bruisende steden in de omgeving zoals Zwolle en Meppel. Leuke activiteiten doen met de kinderen tijdens de vakantie? Ga een dagje naar de dierentuin of klauteren in een speeltuin of klimpark vlakbij jullie vakantiehuis in de natuur.

Groepsaccommodatie in de natuur

Gaan jullie gezellig samen weg met een groter gezelschap? Dan zijn jullie wellicht op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie in de natuur? Onze groepsaccommodatie in Drenthe is hiervoor ideaal! Jullie verblijven in de verschillende Acker Lodges en komen samen in het Groepshuis. Ideaal voor een weekendje weg met familie, een vriendenweekend of een zakelijk verblijf. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 12 tot 16 personen. Boek het groepshuis in combinatie met 3 of 4 Acker Lodges.

Beleving in Drenthe

Genieten kan in Drenthe als geen ander, de prachtige natuur, de leuke activiteiten en het mooie uitzicht zorgt ervoor dat je compleet tot rust komt. Ontdek de leuke activiteiten die je kunt beleven in Drenthe. Zo kun je perfect wandelen door Reestdal en door Dwingelderveld. Een echte beleving in Drenthe is ook kanoën door De Weerribben Wieden. Dit moeraslandschap is een labyrint van plassen, meren, sloten en heel veel verschillende landschappen, dit is een perfect dagje vakantie in Drenthe.

Een andere prachtige beleving in Drenthe is het bezoeken van Hunnebedden, deze zijn verspreidt over heel Drenthe en dit moet iedereen een keer hebben gezien.

Boek jouw vakantie naar Drenthe!

Ga vrij in de wei op vakantie in Drenthe. Boek een knusse Acker Lodge en ervaar het échte buitenleven in de natuur.

Vakantiehuis in de natuur boeken

Acker Lodges Drenthe

Acker Lodges
Havelterweg 79
RUINERWOLD

 
Natuurhuisje
OrigineelOvernachten

© 2021 Ackerlodges –  Privacy & cookiesDisclaimer